Webdesign
Webdevelopment
Webadvies.

Sluiten

BOND TEGEN VLOEKEN

Help mee om Nederland mooier te maken!

De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. De Bond baseert zich op Bijbelse normen en waarden. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Ook schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid is voor veel mensen pijnlijk.

We verzorgden een geheel nieuw jasje voor de website!

Sluiten

SDOK

GELOVEN MET GEVOLGEN


Steun voor onderdrukte christenen wereldwijd.

Via Stichting De Ondergrondse Kerk (SDOK) zet zich in voor vervolgde christenen. Door hun geloof in Jezus Christus en de eenheid die daaraan verbonden is, voelen ze zich verantwoordelijk om hun medechristenen te helpen. "De getuigenissen van vervolgde christenen moedigen de kerk in Nederland aan om Jezus Christus te volgen. Ongeacht de gevolgen."

De vernieuwde website helpt SDOK met het werven van fondsen en het vertellen van getuigenissen. Zo werken ze nauw samen met lokale projectpartners en zusterorganisaties in andere landen.

Sluiten

UITGEVERIJ GIDEON

Als je de G ziet, zit je wel goed

Gideon is een evangelisch-charismatische uitgeverij gevestigd in Hoornaar. Met haar vervaardigde boeken wil ze recht doen aan God en Zijn woord. Vanderperk Groep mocht en mag een hier een steentje aan bijdragen. Daarbij is er een volledig responsive webshop gerealiseerd.

Sluiten

HiP MATCHSYSTEEM

"Waar was ik zonder jou?"

HiP brengt vrijwilligers in contact met hulpvragers die geen sociaal netwerk hebben. Ze helpen met de volgende bezigheden:
• even wandelen of met de rolstoel eropuit;
• samen een kopje koffie drinken;
• bezoek aan een zorgloket of arts;
• klusjes in en om het huis;
• hulp bij het invullen van documenten;
• ondersteuning van mantelzorgers.

Met Peer is er een systeem gerealiseerd waarmee het makkelijk is gemaakt om een hulpvraag aan een hulpbieder te koppelen.

Sluiten

SIMONS KLEDING

Simons Kleding schrijft al bijna 60 jaar historie.

Vandaag de dag is Simons Kleding een kledingretailer met filialen in Nieuw-Lekkerland, Dirksland en Werkendam en een webshop. Voor een groot assortiment stijlvolle dameskleding en kinderkleding moet u bij Simons zijn. Naast de website is er een koppeling naar het boekhoudpakket gerealiseerd, daarnaast zijn er stappen gezet in het automatiseren van het order- en verzendproces.

Sluiten

ELEVEER CRM

De software die u helpt bij effectief en efficiënt verkopen

Voor het bedrijf Eleveer hebben we een CRM, website en app ontwikkeld waarbij verkopers effectief hun verkoopkansen en prospects kunnen managen. Dit zorgt ervoor dat er veel effectiever en efficiënter verkocht kan worden en kansen beter worden benut.

Naast de ontwikkeling zijn we zelf een enthousiaste gebruiker van de software en kunnen we het elke verkoper aanraden.

Sluiten

HARRY JANSSENS

“KIEZEN VOOR KWALITEIT”

Onderwijspraktijk Harry Janssens is in 2005 als zelfstandig advies- en scholingsbureau voor het basisonderwijs van start gegaan.

Vanderperk Groep realiseerde met het Peer product een website waarbij de mogelijkheid is om je in te schrijven voor bepaalde cursussen. Ook is de website volledig responsive, dus zowel op de pc, tablet of telefoon goed te bekijken.

Sluiten

VANDERPERK

Alle kennis onder één dak!

Vanderperk Groep helpt al 50 jaar harten van doelgroepen te veroveren door middel van creatie, print en web. Voor alle klanten wordt er naar de doelgroep gezocht en wordt er samen een route uitgestippeld om hen te bereiken. Naast de website zijn diverse bedrijfsprocessen zoals verzending en uurregistraties geautomatiseerd.

Sluiten

HiP ANIMATIEFILM (Monique)

'Fijn om iets te betekenen voor een ander'

Voor Stichting HiP mochten we deze animatiefilm maken. De opdracht was om duidelijk te maken wat HiP doet voor de buitenwereld.

Sluiten

DRIESTAR

LEERLINGVOLGSYSTEEM

Het Driestar College is een brede scholengemeenschap voor PrO, lwoo, vmbo, havo en vwo.

We hebben een leerlingvolgsysteem gemaakt waar docenten door middel van interactieve vragen kunnen peilen hoe het met het niveau van de leerlingen staat.

// WE LIKE IT, YOU LOVE IT.